Bedankt!

Jouw aanvraag is in behandeling

Wat je hierna kunt verwachten...

Als eerste neem ik jouw aanmeldformulier door en kijk ik of ik je kan helpen in jouw situatie. Je ontvangt dan vanzelf een persoonlijke mail van mij met de bevestiging van het gesprek indien ik denk dat ik met jou grote resultaten kan bereiken. 

Mocht dat niet het geval zijn, dan laat ik je per mail uitgebreid de reden weten en geef ik je advies wat ik in jouw geval zou doen.

Als je een bevestiging hebt ontvangen, bel ik je vervolgens op het tijdstip die je hebt gereserveerd in mijn agenda. 

Tijdens de sessie is het belangrijk dat je in een stille ruimte zit zonder afleiding en dat je pen en papier bij de hand hebt om notities te maken. 

Zorg er svp voor dat je niet in de auto zit of onderweg bent tijdens het bellen. 

Tot gauw!

Jo-Ann Liauw

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close